Wat kost een serre?

WAT KOST EEN SERRE

Wat kost een serre? Een serre kost gemiddeld tussen de € 20.000,- en € 50.000,-

De vraag “wat kost een serre?” wekt meteen diverse vragen op. Op internet staan veel bedrijven met serreprijzen, maar hoe meer bedrijven u bekijkt, hoe slechter het beeld. U ziet door de bomen het bos niet meer.

Hoe kan dat?

Serreprijzen hangen sterk af van de uitvoering en het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert. Een bedrijf kan heel goedkoop lijken, maar als u tijdens de bouw niet kunt communiceren met de werknemers, moet u maar afwachten of e.e.a. goed gaat komen. De garantie die verleend wordt, is uiteraard ook heel belangrijk. Wat heeft u immers aan een goedkope serre als het dak lekt en de bouwer geen garantie wil geven?

INDICATIE PRIJS SERRE

Indien u een indicatieve prijs voor een serre wilt, is het handig om onderstaande gegevens alvast te verzamelen.

Breedte van de serre;
Diepte van de serre;
Gewenste pui (schuifpui, vouwwand, tuindeuren);
Kozijntype (hout, kunststof, aluminium);
Glasdak of plat dak;
Afwerking wanden;
Afwerking vloer;
Installaties, zoals verwarming en elektra.

SERRE VERBOUWEN

Wilt u gelijktijdig met de bouw van een serre de woning verbouwen? De kosten van een verbouwing kunnen enorm variëren. Wij rekenen graag voor u uit wat de verbouwing gaat kosten.
Wij vergelijken hierbij maar even de kosten van een verbouwing met de aanschaf van een auto.
Wanneer een man en vrouw een auto gaan kopen, kijkt een vrouw meestal naar het uiterlijk en de man naar de techniek. Over het algemeen hebben mensen geen idee wat zich onder de motorkap bevindt. Bij een verbouwing gaat het vaak precies hetzelfde, Vrouwen zijn geïnteresseerd in de aankleding van de verbouwing en mannen kijken naar de bouwmethode. Laat u niet verleiden door de laagste prijs, maar laat uw verbouwing realiseren door een vakbekwame aannemer.