“Wat een heerlijkheid. Eindelijk is onze droom uitgekomen: een prachtige aanbouw! Heerlijke meters extra leefruimte. En dat binnen zelfs 4 dagen! Op die dagen waren wij aan het werk, dus hebben ook amper overlast gehad. Werkelijk een aanrader voor iedereen!……… En jullie werken trouwens ook ontzettend netjes, klasse!”

Familie De Vries, Bovenkarspel,

“Jullie hebben uitstekend werk verricht aan onze uitbouw, uitstekende service verleend en heel goed personeel.”

Familie van Noord, Hoofddorp,

“Jullie zijn gewoon een topbedrijf! Professionele mensen die ons project tot een perfect eindresultaat hebben gebracht. We genieten nog elke dag van onze serre!”

Familie Kors, Haarlem,

“Wij hebben prachtige recensies op jullie site gelezen, waarbij we dachten: hmmmm…. kan niet waar zijn. Maar gelukkig, ze blijken te kloppen! Echt een fantastisch team welke een geweldig product in de markt zet, alles netjes schoonmaakt en de spullen netjes opbergt. Werkelijk geen woord van kritiek. Nogmaals iedereen heeft op zijn manier zijn steentje bijgedragen aan onze prachtige serre. Toppie en bedankt! Breng de hulde aan iedereen over.”

Reny en Ron de Groot, Almere,

“Wij raden dit iedereen aan, want wie wil er nou niet binnen een week uit de troep zijn! Echt top! Complimenten voor de bouwmannen, altijd netjes en nooit een troep. We zouden het zo weer doen (grapje).”

Familie Misseijer, Hoorn,

“MeerWoonruimte is een bedrijf dat goed luistert naar de problemen en wensen van de klant. En komt na rijp beraad met een werkbare oplossing. Naar zo’n bedrijf voor onze uitbouw waren we lang op zoek.”

Familie Poldermans, Haarlem,

“Wij zijn erg tevreden met de uitgevoerde werkwijze en hoe alles is verlopen. Opvallend was de netheid van het personeel. Ze waren steeds op tijd aanwezig en kwamen de gemaakte afspraken correct na!”

Familie Jochems, Haarlem,

“Alles wordt netjes afgeleverd. Personeel is zeer vaardig en vriendelijk.”

Familie Simon, Amsterdam,

“Een topbedrijf! Daar waar onze ideeën ophielden, ging MeerWoonruimte verder en gaf ons inspiratie. Ze maakten alles tot in de perfectie af.”

Familie Van Kampen, Hoorn,

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze. Iedereen was erg vriendelijk en netjes. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!”

Mevrouw L. Bouwman, Opmeer,