Serres

Leven in licht, lucht en ruimte met serres van Meerwoonruimte. Een unieke verbinding van het huis met de tuin. In de serre zit u letterlijk op de drempel. Op een mooie dag merkt u zelfs niet meer dat u nog binnen bent, met de wanden helemaal weg gevouwen en de zon op het glazen dak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze serres zijn van topkwaliteit en garanderen een hoge levensduur.

Klik op onderstaande foto’s voor een grotere foto.

Solarlux serres

Bij Meerwoonruimte bent u verzekerd van een zeer hoge kwaliteit serres. Wij werken met Solarlux serredaken en vouwwanden. Onze vakbekwame mensen hebben oog voor detail en vanaf de eerste ontmoeting tot de laatste plint zullen wij u begeleiden en adviseren. Serres zijn er in veel uitvoeringen, waarbij de mogelijkheden bijna onbegrensd zijn. Wilt u een serre met houten kozijnen of toch liever onderhoudsarme kozijnen? Wanneer u gelijktijdig met de bouw van de serre uw woonkamer wilt verbouwen, kunnen wij dat via ons Meerwoonruimte verbouwconcept gelijktijdig en gecombineerd met uw serre realiseren. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij vinden gegarandeerd een passende oplossing.

wanneer praat je over serres?

Een serre is een aanbouw op de begane grond aan een woning, die grotendeels uit glas bestaat. Wij classificeren een serre als het dak grotendeels van glas gemaakt is. Door de stralingswarmte van de zon kan het al snel behaaglijk warm worden in de aanbouw. Een serre kan als apart onderdeel van de woning gezien worden, maar ook compleet geïntegreerd met de woonkamer. Door de achtergevel van de woning te verwijderen, vormen de serre en de woning één geheel. Een aanbouw bij een tussenwoning, waarbij de zijgevels van steen zijn, maar het dak en de achtergevel wel van glas, noemen we ook een serre.