Aanbouwen

Geniet van meer woonruimte midden in de natuur. Aanbouwen met glaswanden laten u baden in een zee van licht. Creëer een bijzondere tuinkamer met optimaal comfort. Altijd een dak boven uw hoofd, maar het gevoel alsof u elk moment naar buiten kunt stappen. Aanbouwen is de ideale manier om nog meer van uw woning te genieten.

Klik op onderstaande foto’s voor een grotere foto.

Aanbouwen en isoleren

Als u gaat aanbouwen, wordt in veel gevallen de isolatiewaarde van de woning verbeterd. De isolatiewaarde van de aanbouw is vaak veel hoger dan de bestaande achtergevel. Wij hebben veel mogelijkheden op het gebied van kozijnen en gevelafwerking, waarbij we rekening kunnen houden met uw isolatiewensen en uitstralingswensen. Doordat het vak aannemer niet meer beschermd is, mag iedereen constructief werk verrichten ook al hebben ze daarvoor niet geleerd. Wanneer u meer dan 1 offerte aanvraagt, ziet u bij elke offerte een ander bedrag staan en dat is helaas in veel gevallen leidend in de keuze voor de uitvoerende partij. Om een offerte goed te kunnen vergelijken, zal er ook gekeken moeten worden naar zaken als isolatiewaarde, opbouw van de constructie, constructieberekening en -tekening. Vraag bij twijfel om een vakdiploma, zodat u weet of u ook daadwerkelijk met een aannemer te maken hebt. 

Wanneer er verkeerde of te weinig isolatie wordt toegepast in uw woning, kan dit nadelige gevolgen hebben voor uw energielabel. Het energielabel wordt aangegeven met een letter, waarbij een A-label staat voor een hoge isolatiewaarde en een G-label voor een zeer slecht geïsoleerde woning. Wilt u nog meer aanvullende zaken bij u woning geïsoleerd hebben? Ons concept Meerwoonruimte is gespecialiseerd in het verbouwen en isoleren van woningen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een verbouwing of het (na) isoleren van uw woning.