Serre

Met een serre laat u binnen en buiten in elkaar opgaan. Met de oplossingen van Meerwoonruimte is er voor iedereen een geschikte serre te realiseren.  Tijdens heldere dagen profiteert u al snel van elk straaltje zonlicht. De mogelijkheden zijn eindeloos en toepasbaar voor bijna elke woning. Wij praten over een serre als het dak of een groot gedeelte van het dak uitgevoerd is met glas. De gevel naar de buitenzijde (tuin) bestaat over het algemeen uit een glazen pui met daarin tuindeuren, schuifgedeeltes of een vouwwand. Een uitbreiding op het zuiden vraagt wel om extra aandacht voor het afvoeren of buiten houden van teveel warmte tijdens de zomermaanden. Een passende oplossing is zonwerende beglazing en of een zonwering over het dak glas. Wij maken zowel serres van hout als van aluminium of een combinatie van beide materialen. Aanbouwen worden in zuid Nederland en België ook wel eens serres genoemd, maar wij praten alleen van serres als het dak van glas gemaakt is anders is het een aanbouw of uitbouw.

Wat kost een Serre? Serre prijzen beginnen vanaf ca. € 24.000,- inclusief btw en zijn uiteraard afhankelijk van de wensen.

Serres aanbouwen

Meer meters doen wonderen met je huis en Meerwoonruimte verzorgt prachtige serres. Hebt u een uitbouw nodig? Wij kunnen het voor u realiseren. In veel gevallen mag u vergunningsvrij tot 4 meter diep een uitbreiding aan uw woning plaatsen.

Uw woning uitbreiden en gelijktijdig de woonkamer verbouwen? Geen probleem, wij zijn aannemer en gespecialiseerd in particuliere bouw. Geef aan wat uw woonwens is en wij vertalen dit in een  passende aanbieding. U krijgt bij ons een offerte met een keurige prijs-kwaliteitsverhouding. Uw woonwens is onze uitdaging