Aanbouw

“Aanbouw kosten” klik hier voor meer informatie
De uitbreiding van een woning dient diverse doelen, zoals meer woonruimte, maar ook meer woonplezier en een waardestijging van het huis. Wij plaatsen uw uitbreiding snel en vakkundig. In de oriënterende fase  willen de meeste mensen zich laten inspireren door de vele mogelijkheden om een uitbreiding te realiseren. Na een eerste oriëntatie via woonbladen of op internet krijgt u een globaal beeld van uw wensen en komt al snel de volgende vraag “Wat kost een Uitbouw?” Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden willen we graag een aantal aanvullende vragen beantwoord krijgen, zoals de breedte van de woningen de gewenste diepte van de uitbreiding. 

Voor klanten die een advies op maat willen, kunnen we een afspraak maken in onze showroom op het Gouwe Park in Moordrecht of, indien gewenst, komen komen wij bij u thuis. Bij deze afspraak inventariseren we uw wensen en vertalen dit naar een offerte op maat.

Woning vergroten

Uw woning vergroten doe je in je eigen stijl en dat is wat wij mogelijk maken. Wij helpen je bij het realiseren van je wensen en bij het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden. Je kunt ook je huis vergroten met de inzet van duurzaam materiaal, zodat je niet alleen je portemonnee maar ook het milieu een plezier doet. Wilt u gelijktijdig uw woning verbouwen of de zolder (na) isoleren? Vraag gerust een gesprek aan om de mogelijkheden te bekijken.

Wat kost een Uitbouw

Een uitbreiding aan uw woning kost grof gezegd tussen de € 25.000,- en € 55.000,-  Wil u snel en makkelijk een richtprijs voor een uitbreiding uitrekenen? Meet de woning aan de binnenzijde tussen de muren en tel hier 30 cm bij op. De breedte tussen de muren is 5,4 meter dan wordt de totale breedte 5,7 meter vermenigvuldig dit met de gewenste diepte van de uitbreiding bijvoorbeeld 2,5 meter dan krijg je het aantal m2 vloeroppervlak. 5,7 meter x 2,5 meter = 14,25 m2 en vermenigvuldig dit met € 2.250,- dan kost een uitbouw ca. € 32.062,50

De kosten van de uitbreiding zijn uiteraard afhankelijk van de wensen die u heeft, een vouwwand in de achtergevel is duurder dan een pui met tuindeuren. Laat u door ons adviseren zodat u een offerte op maat krijgt met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding.