Verbouwen

Als uw woning niet meer voldoet aan de eisen die u eraan stelt, kunt u overwegen te verhuizen naar een ander huis. Verbouwen is echter ook een optie. Zo hoeft u uw vertrouwde omgeving niet te verlaten en kunt u weer jaren met plezier in uw eigen droomhuis wonen.

U kunt diverse redenen hebben om te gaan verbouwen. Misschien is de indeling gedateerd of wilt u, in het kader van levensloopgeschiktheid, de badkamer en/of slaapkamer op de begane grond.

Meerwoonruimte kijkt met u naar de beste oplossingen. Soms is het nodig de woning uit te breiden met een serre of aanbouw. Binnen de regels van het vergunningsvrij bouwen zijn er allerlei mogelijkheden. Wanneer deze niet toereikend zijn, zorgen wij voor de bouwtekening en bouwaanvraag.

Onderhoud

Een eigen woning vraagt veel onderhoud. Houtwerk moet worden geschilderd, isolatie moet worden vervangen, voegen moeten worden vernieuwd en ook daken hebben onderhoud nodig. Afhankelijk van uw wensen en het budget kunnen diverse delen van uw woning worden aangepakt. Grote delen van uw woning kunnen zo zelfs onderhoudsvrij worden gemaakt. Dit bespaart u veel tijd en, op termijn, geld.

Aannemer woning verbouwen

Een huis is belangrijk en een verbouwing kunt u dan ook het beste door een aannemer laten uitvoeren. Een aannemer heeft bouwkunde gestudeerd en heeft verstand van constructies. Het is belangrijk uw woning op de juiste manier te laten verbouwen, waarbij u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden krijgt. U krijgt bij ons na een ori├źnterend gesprek een offerte op maat, waarbij we continu met u blijven meedenken om een juiste prijs-kwaliteitsverhouding te garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!